TTI

Private LoRaWAN totaaloplossingen met The Things Industries

De samenwerking

Delmation Products is de specialist op het gebied van Internet of Things (IoT) en beschikt over een uitgebreid assortiment aan LoRaWAN hardware en software oplossingen.

Met meer dan een miljoen aangesloten apparaten op haar LoRa-netwerkserver, biedt The Things Industries een veilige en efficiënte manier voor bedrijven en organisaties om hun LoRaWAN-apparaten aan te sluiten.

Door de nieuwe samenwerking van deze bedrijven hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor een Private LoRaWAN totaaloplossing van uitwerking tot integratie.

Waarom deze samenwerking?

Wienke Giezeman (CEO The Things Industries): “Delmation beschikt, naast een uitgebreid assortiment aan LoRaWAN hardware als sensoren, gateways en antennes, over heel veel kennis en partners. Als een klant vragen of hulp nodig heeft duiken ze er echt in. Delmation kent als geen ander de uitdagingen en zorgt in de eerste fase al voor een uitgebreide inventarisatie van de mogelijkheden en mogelijke risico’s. Met deze informatie is Delmation in staat een gedetailleerd plan te maken. De basis voor een succesvol project.”

Kim van Brugge (CEO Delmation Products): “We leveren voor heel veel projecten de software, sensoren en gateways maar onze toegevoegde waarde is echt goed zichtbaar bij de wat complexere projecten. Voor dit soort projecten rekenen we op de LoRa servers van The Things Industries. De servers zijn zeer stabiel, hebben een hoge uptime worden goed onderhouden en mochten er wijzingen nodig zijn worden deze gelijk doorgevoerd. Onze filosofie is dat onze opdrachtgevers zich hier niet druk over hoeven te maken. Wij zorgen er samen met The Things Industries voor dat alles perfect werkt en blijft werken.”

Daag ons uit!

Kim van Brugge: “Bij Delmation Products werken echte techneuten. Als een bedrijf ergens te horen heeft gekregen dat iets niet mogelijk is begint het voor ons pas echt leuk te worden. Bij voorkeur werken we met standaard hardware en software maar wanneer dit niet volstaat ontwikkelen we een maatwerk sensor oplossing. We zijn ervan overtuigd dat we samen met The Things Industries in staat zijn vele opdrachtgevers te helpen met een succesvolle LoRaWAN oplossing! Daag ons uit!”

Voor meer informatie Delmation / The Things Industries