TSW114

Teltonika introduceert TSW114 Gigabit Din Rail Switch

Industriële omgevingen, zoals fabrieken en productiefaciliteiten, zitten vol met apparatuur zoals productielijnen, automatiseringskasten en machines. Al deze apparatuur bevatten veel kleine componenten. Voor een efficiëntie productiefaciliteit, moet alle apparatuur machine-to-machine (M2M) communicatie ondersteunen, wat in de meeste gevallen netwerkconnectiviteit vereist.

Hoewel deze vraag vanzelfsprekend lijkt, is de implementatie ervan veel uitdagender dan het klinkt. Het komt neer op twee uitdagingen: zorgen voor robuuste, ononderbroken netwerkondersteuning en beperkingen in de ruimte door de reeds ontwikkelde architectuur van bestaande systemen.

Teltonika is continu bezig met het introduceren van producten in de Ethernet- en Wireless productdivisie om aan de oplossingsbehoeften te voldoen. Vanuit deze gedachte is ook de TSW114 plug-n-play switch ontwikkeld. De TSW114 is ontworpen voor gebruik in productiefaciliteiten, magazijnen en andere scenario’s waar netwerkconnectiviteit essentieel is, maar ruimte voor extra apparaten de grootste uitdaging vormt.

De TSW114 voldoet aan bestaande connectiviteits-, implementatie- en ruimtefactoren omdat het is uitgerust met een geïntegreerde DIN-railbeugel die installatie van het apparaat zeer eenvoudig, snel en vooral handig maakt.

De switch is uitgerust met 5 Gigabit Ethernet-poorten, een 2-pins DC-aansluiting met direct daarnaast een aardingschroef voor verbeterde apparaat bescherming. Al deze functies zijn aan de voorkant geplaatst, wat betekent dat alle draden aan één kant van het apparaat kunnen worden aangesloten waardoor elke oplossing direct schaalbaar is.

TSW114 topology

Het is ook mogelijk om meerdere TSW114-switches zij-aan-zij te plaatsen, ze nemen zeer weinig ruimte in beslag en bieden een robuuste netwerkconnectiviteit. De TSW114 heeft een breed scala aan voedingsspanningen (9-30 V) en het kan stroom afnemen van kabels zonder extra bedrading of stekkers. En net als elk ander apparaat uit het portfolio van Teltonika, is de TSW114 geschikt voor extreme temperatuur en ruwe industriële omgevingen.

Voor meer informatie, bel of mail naar Delmation.