Teltonika

Als u kiest voor Teltonika kiest u voor betrouwbare, veilige en gemakkelijk te installeren routers en gateways met uitgebreide mogelijkheden.

Teltonika Networks is een snelgroeiend technologiebedrijf dat professionele netwerkconnectiviteitsapparatuur produceert voor internationale markten.

Door jarenlange ervaring en onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparaten voor IoT– en M2M-communicatie, heeft Teltonika een breed productportfolio ontwikkeld voor de meest complexe gebieden van Industrie 4.0, Smart City en Groene Energie.

Teltonika Networks beheert elke fase van de productontwikkelingscyclus, wat ze in staat stelt snel en flexibel te reageren op marktbehoeften en -veranderingen en tegelijkertijd betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak te garanderen. Als onderdeel van Teltonika IoT Group worden alle producten vervaardigd en geassembleerd in een moderne fabriek in Litouwen (Europa), waardoor Teltonika de hoogste kwaliteitsnormen kan garanderen.

trusted teltonika networks partner

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is kernwaarde van Teltonika. Alle producten zijn ontworpen en gefabriceerd met als belangrijkste doel de hoogst mogelijke betrouwbaarheid.

Veiligheid

Teltonika voert constant de meest uiteenlopende security testen op haar producten. De software wordt regelmatig geüpdatet om “security breaches” te elimineren om zo de hoogste staat van security te kunnen garanderen.

Gebruiksgemak

De producten van Teltonika behoeven geen specialistische trainingen om gebruiksklaar te maken. Alle producten zijn eenvoudig te configureren.

Teltonika routers gateways

Teltonika product catalogus

Bekijk alle producten in de Teltonika Catalogus!

catalogus 001

In de nieuwste editie van de Teltonika catalogus vindt u 27 Teltonika Networks-apparaten met verschillende soorten connectiviteit en functionaliteiten, waaronder industriële routers, modems, gateways, switches en de allereerste 4G-router voor de thuisgebruiker.

U zult ook een introductie ontdekken van het IoT-platform voor veilig beheer op afstand van uw oplossingen – RMS.

In de catalogus zijn gebruiksscenario’s opgenomen die speciaal voor RMS zijn bedoeld om u te helpen begrijpen hoeveel waarde het kan toevoegen.

catalogus 002
catalogus 003

Use Case catalogus

Sinds Teltonika is begonnen met het verzamelen van de gebruiksscenario’s van de producten, hebben ze twee dingen geleerd:
ze maken ons leven allemaal gemakkelijker en de toepassingsscenario’s zijn oneindig!

Ontdek mogelijkheden met de nieuwe Use Case Catalogus!

“De creativiteit van onze partners inspireert ons en we zijn verheugd om deel uit te maken van deze revolutie.” – zegt Marius Navickas, hoofd Operationele Marketing bij Teltonika Networks.

“Tot nu toe hebben we slechts een fractie van de gebruiksscenario’s met onze producten verzameld, maar zelfs nu is het aantal gebieden waar IoT het dagelijks leven verbetert en de operationele efficiëntie verbazingwekkend.

Oplossingen variëren van monitoring op afstand van olie- en gaspijpleidingen tot livestreams van religieuze diensten. Een van de opwindende projecten waarmee we onlangs hebben samengewerkt, had betrekking op stadslandbouw.

usecase 001

Het idee was om technologie en datawetenschap te gebruiken om de CO2-voetafdruk te verkleinen door groenten te telen met behulp van indoor farms, soms zelfs in supermarkten of restaurants.

Machine Learning-algoritmen zorgen ervoor dat elke milliliter water en kilowatt energie zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Onze routers helpen deze processen op afstand te monitoren en bij te sturen.
Door deze oplossing te implementeren, zijn de gebruiksstatistieken van transport, benodigde ruimte en watervoorziening allemaal met meer dan 90% verminderd in vergelijking met conventionele landbouw. Het is verbazingwekkend om te weten hoeveel technologie kan helpen bij het creëren van een ‘groenere’ toekomst.”

usecase 002
usecase 003