TCG140 4

TCG120-4 en TCG140-4 ondersteunen GSM-geolocatie

De 4G LTE IO-modules TCG120-4 en TCG140-4 van Teracom ondersteunen nu GSM-geolocatie.

GSM-geolocatie is een methode om de locatie te bepalen zonder gebruik te maken van signalen van GPS-systemen. Het is gebaseerd op informatie uit de cellen van het mobiele netwerk. De GSM-geolocatie is onnauwkeuriger dan een GPS locatie. Aan de andere kant werkt GSM-geolocatie ook binnen, waar geen GPS-signaal is.

De 4G LTE universele IO-module kan autonoom werken, maar is speciaal geoptimaliseerd voor M2M- en IoT-toepassingen. De belangrijkste optie voor M2M-communicatie is HTTP API. Het apparaat ondersteunt HTTP en HTTPS Post met XML- of JSON-bestand.

De module biedt een groot aantal analoge ingangen met 0 tot 10 volt en een stroomlus – 0 tot 20mA ingangen. Bovendien ondersteunt het apparaat de MODBUS RTU-interface voor alle compatibele industriële apparaten, inclusief alle Teracom-sensoren.

De analoge ingangen met hun standaardbereik samen met de MODBUS RTU-interface maken de integratie van de unit in industriële toepassingen zeer eenvoudig.

Met de nieuwe functionaliteit kunnen de TCG120-4 en TCG140-4 van Teracom niet alleen worden gebruikt voor het op afstand bewaken van parameters van bewegende objecten, maar ook om dynamische informatie over hun locatie te verstrekken.

Voor meer informatie bel of mail naar Delmation of neem een kijkje op de productpagina

Teracom TCG120-4E | Delmation
Teracom TCG140-4E | Delmation