Robustel

Robustel is één van de grootste leveranciers ter wereld van toonaangevende industriële oplossingen voor de IoT en M2M markt. Het portfolio van Robustel bestaat o.a. uit draadloze modems, routers, gateways en Cloud software.

Delmation is de enige geautoriseerde distributeur in de Benelux. U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste technische ondersteuning en advies voor al uw projecten op het gebied van datacommunicatie.

Robustel logo Delmation

Bekijk ons complete Robustel aanbod

 

Waarom Robustel?

Robustel zet zich in om bedrijven en industrieën over de hele wereld te helpen bij het oplossen van hun IoT en M2M vraagstukken. Als u kiest voor Robustel kiest u voor robuuste, veilige en kwalitatieve hardware. Robustel onderscheidt zich van de concurrentie door:

  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Compleet assortiment
  • Uitgebreide ondersteuning en kennisbank
  • Mogelijkheid om (custom) apps toe te voegen aan de routers
product family 2019 Jan for website

RCMS

Robustel Cloud Manager Service (RCMS) is de management tool voor de Robustel routers en gateways. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kunt u op eenvoudige wijze uw apparaten beheren. RCMS is beschikbaar als gehoste Cloud-service van Robustel of als een lokaal geïnstalleerde service.

App Center

Het Robustel App Center biedt klanten toegang tot applicaties die kunnen worden toegevoegd aan de R2000 of R3000 routers om het gedrag van de routers te verbeteren en aan te passen aan specifieke behoeften van een applicatie of project. Naast standaard apps kunnen ook custom apps geschreven worden aan de hand van de uitgebreide SDK-gids van Robustel.

Robustel Cloud Manager Service

Robustel in de praktijk

De Connected World oplossingen van Robustel worden op verschillende markten gebruikt, zoals beveiliging, verkoop, detailhandel, nutsbedrijven, olie en gas, industriële productie en automatisering, transport, milieudiensten en gezondheidszorg.

Bij Delmation hebben we de producten van Robustel onder andere succesvol ingezet voor:

  • Het opsporen van gebroken kabels
  • Het monitoren van ecosystemen in kassen
  • Gebouwbeheersystemen (BMS)
  • Digital Signage

Aanbod Robustel

Delmation biedt een compleet assortiment Robustel producten aan zoals industriële routers,  IIoT gateways en LoRaWan gateways. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw vraagstuk. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bekijk ons complete Robustel aanbod

 

Download Robustel Catalogus