robustel

Als u kiest voor Robustel kiest u voor robuuste, veilige en kwalitatieve hardware geschikt voor industriële toepassingen.

Robustel is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van industriële kwaliteit oplossingen voor de IoT– en M2M-markt. Het portfolio van professionele oplossingen omvat draadloze modems, routers, gateways, EDGE Computing, cloud software en end-to-end IoT-oplossingen.

Robustel zet zich in om bedrijven en industrieën over de hele wereld te helpen hun IoT- en M2M-toepassingen. Dit doet Robustel door robuuste, veilige, schaalbare en creatieve oplossingen te bieden, van hardware tot complete ‘IoT-in-a-box’ diensten.

Robustel onderscheidt zich onder andere door:

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Compleet assortiment
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Mogelijkheid om (custom) apps toe te voegen aan de routers

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Eigenlijk zit het al in de naam; Robustel is onwijs robuust en van industriële kwaliteit. Zo zijn de producten van Robustel bestendig tegen trillingen, extreme temperatuur, EMC en overvoltage.

Verder heeft Robustel een unieke applicatie ontwikkeld om een betrouwbaarheid van de internetverbinding te garanderen door altijd het beste netwerk te kiezen.

U krijgt standaard 3 jaar garantie op alle producten van Robustel.

Veiligheid

Robustel voert constant de meest uiteenlopende security testen op haar producten. De software wordt regelmatig geüpdatet om ‘security breaches’ te elimineren om zo de hoogste staat van security te kunnen garanderen.

Ook worden er geregeld RCMS Cloud Penetration testen uitgevoerd om zekerheid te bieden over de beveiliging van het management systeem.

Gebruiksgemak

Alle producten van Robustel komen met RobustOS (Pro) een zeer gebruiksvriendelijk systeem waarmee de router geconfigureerd kan worden. Door middel van het Robustel Cloud Management System (RCMS) kunt u al uw routers gelijktijdig configureren en benaderen. Daarnaast worden configuraties en Apps niet beïnvloed door nieuwe firmware updates.

RobustOS biedt ook de mogelijkheid om Apps te installeren of zelf apps te ontwikkelen met het Robustel SDK om de functionaliteit van de router verder uit te breiden.

Robustel routers gateways

Robustel product catalogus

Delmation Products is Master Distributeur in de Benelux.

U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste technische ondersteuning en advies voor al uw projecten op het gebied van datacommunicatie. Bekijk alle producten in de Robustel Catalogus!

Industrial IoT Gateways

Industrial IoT Gateways

De Industriële IoT Gateway-lijn van Robustel zijn industriële cellular modems, geschikt voor gebruik in machine-to-machine (M2M) toepassingen waarbij seriële communicatie protocollen ontsloten moeten worden.

De compacte IoT gateways van Robustel bieden state-of-the-art 2G/3G/4G connectiviteit, waardoor gebruikers een betrouwbare en stabiele gegevensoverdracht krijgen. De krachtige modules ondersteunen RS-232, RS-485 en een snelle USB-interface.

Als universeel toepasbare gateways, kunnen ze in veel scenario’s worden toegepast, zoals machines, schakelkasten en gebouwbeheersystemen voor onder andere energie, transport en landbouw.

Industrial Cellular Routers

De Cellular Router-lijn van Robustel zijn industriële 4G LTE / 5G NR routers met een erg hoge betrouwbaarheid en geschikt voor gebruik in industriële M2M-toepassingen waar veel verschillende communicatie protocollen gebruikt worden.

De industriële routers van Robustel garanderen door middel van smart roaming, data guard, smart reboot, en automatic failover ten alle tijden een stabiele verbinding van uw netwerk.

Deze routers zijn onder andere geschikt voor industriële toepassingen zoals het op afstand aansturen van voertuigen en ontsluiten van geavanceerde camerasystemen. Maar ook pop-up stores of meerdere point-of-sales locaties waarbij een stabiele verbinding noodzakelijk is.

Industrial Cellular Routers
Industrial Edge Computing Gateway

Industrial Edge Computing Gateway

De Edge Computing Gateway-lijn van Robustel zijn industriële 4G LTE / 5G NR gateways met een hoge betrouwbaarheid en geschikt voor gebruik in machine-to-machine (M2M) toepassingen waarbij een cellular router en embedded PC noodzakelijk zijn.

De Edge gateways maken gebruik van RobustOS Pro. Dit besturingssysteem ondersteund Docker containers voor een eenvoudige implementatie bij verschillende toepassingen (Node-RED). Hierbij moet u denken aan industriële automatisering, parkeermeters en laadpalen, digital signage en het op afstand besturen van voertuigen en robots.

Industriele automatisering

In de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag wordt automatiseringstechnologie een cruciale manier om duurzame en efficiënte processen te ontwikkelen. Het Industrial Internet of Things (IIoT) opent nieuwe deuren voor bedrijven om hun activiteiten naar een hoger niveau te tillen door de workflow te stroomlijnen.

Of u nu op zoek bent naar hardware of een complete IoT-implementatie, Robustel heeft het juiste product voor uw bedrijf.

Industriele automatisering
Energieoplossingen

Energieoplossingen

De behoefte aan slimme energieoplossingen heeft nieuwe hoogten bereikt nu het wereldwijde stroomverbruik blijft groeien. Daarnaast komen er problemen met een hogere vraag, zoals uitval en verouderde infrastructuur.

Uitgerust met dual SIM, WLAN-failover of zelfs dual modems, hoeft u zich geen zorgen te maken over downtime en productiviteitsdaling. Met de mogelijkheid om realtime gegevens te verzamelen van externe apparaten op verschillende locaties, kunnen netwerkoperators beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Smart Cities en Transport

Het Internet of Things (IoT) verandert gewone steden in verbonden slimme steden. Geconfronteerd met uitdagingen zoals verouderde infrastructuur, verkeersopstoppingen en de noodzaak om de vraag naar hulpbronnen in evenwicht te brengen, integreren stadsplanners geavanceerde slimme stad technologie om efficiënte en milieuvriendelijke steden te creëren.

Robustel heeft een reeks duurzame, eenvoudig te implementeren oplossingen die perfect zijn voor het aandrijven van een reeks Smart City en Transport IoT- toepassingen.

Smart Cities en Transport
Retail, vending en supply chain

Retail, vending en supply chain

Winkelcentra zijn bruisende centra van activiteit en trekken de aandacht van een shopper in meerdere richtingen tegelijk. De online wereld is niet anders!

Dit maakt het voor retailers nog moeilijker om op te vallen en klanten aan te trekken met het aanbod. In plaats daarvan moeten bedrijven zich aanpassen en een manier vinden om boven al dit lawaai uit te komen, een manier om dit te bereiken is door de inzet van Internet of Things (IoT)-technologieën.