r1520 4l

Robustel R1520-4L

Robustel introduceert de Lite Industrial Cellular Dual SIM IoT Gateway

Robustel’s nieuwe Lite Industrial Cellular Dual SIM IoT Gateway, de R1520, is een veelzijdige 4G-router met 5 Ethernet-poorten, GPS en het E-keurmerk voor gebruik in voertuigen.

R1520 4L 2

De kostenbesparende en scherp geprijsde R1520 is een krachtige router met hoge pakketdoorschakeling. De prestaties van de router gaan verder gaan dan de typische vereisten van LTE CAT4-netwerken. Zo heeft de R1520 optisch geïsoleerde digitale in- en uitgangen en een 10-bits analoge ingang die rechtstreeks kan worden aangesloten op sensoren.

Voor klanten met oudere apparatuur, is de R1520 uitgerust met een tweedraads RS485-interface voor aansluiting op oudere instrumenten met volledige ondersteuning voor Modbus. De RS232-poort is voorzien van RTS / CTS-lijnen, waarmee de router geschikt is voor toepassingen die hardware-handshaking vereisen.

Net als alle Robustel-producten draait de R1520-gateway op RobustOS, een op Linux gebaseerd programmeerbaar besturingssysteem. Hierdoor is eenvoudig maatwerk te leveren die de prestaties van Robustel-apparaten op softwareniveau verbeteren. Daarvoor is niet alleen een uitgebreide bibliotheek beschikbaar met bestaande apps, maar kunnen ontwikkelaars ook specifieke functionaliteiten toevoegen met behulp van Robustel’s Software Development Kit (SDK).

Compact formaat

Alle R1520-apparaten worden standaard geleverd met RCMS, Robustel’s cloudgebaseerde beheersoftware waarmee gebruikers hun Robustel-apparaten overal ter wereld kunnen implementeren, configureren en onderhouden. Het compacte formaat, GNSS, DI / DO, seriële communicatie en LTE-snelheden maakt de R1520 de perfecte IoT-gateway voor bijna elke branche, waaronder:

  • Detailhandel – winkels, geldautomaten, kiosken, verkoopautomaten
  • Industriële IoT – bewaking op afstand
  • Smart Cities – Camerabewaking, verkeersregeling, lichtmanagement

Kenmerken R1520:

  • 1 x RS232 en 1 x RS485 voor seriële communicatie
  • GNSS voor activapositionering (SMA-connector)
  • 5 x Ethernet-poorten (1 x WAN & 4 x LAN)
  • 1 x AI, 1 x DI & 1 x DO voor monitoring en controle
  • Veilig, vlamvertragend materiaal
  • Draadloos toegangspunt met hotspot en cliëntfunctionaliteit

Meer informatie vind je hier.