RMS VPN

Introducing: RMS VPN Quick Connect

Teltonika Remote Management System (RMS) is een cloud platform ontworpen om al uw Teltonika Networks-apparaten gemakkelijk te bewaken en te beheren. Met het systeem kunt u veilig de statusinformatie van uw apparaten verzamelen, de configuratie wijzigen, andere apparaten benaderen en zelfs een VPN verbinding opzetten. Door de introductie van RMS VPN Quick Connect is het vanaf nu veel eenvoudiger een VPN verbinding op te zetten.

Met Quick Connect heeft u geen IT kennis nodig om de configuratie uit te voeren. De configuratie vindt vrijwel automatisch plaats en bestaat uit de volgende 6 stappen:

Stap 1:

Open Quick Connect in de linker kolom

stap 1

 

Stap 2:

Klik op “add new endpoint”

stap 2

 

Stap 3:

Geef het “endpoint” een naam en klik op “add device”

stap 3

 

Stap 4:

Selecteer de Teltonika Networks apparaten die u wilt gebruiken

stap 4

 

Stap 5:

Klik per apparaat op “Scan Device” en klik op “add” om de apparaten toe te voegen

stap 5

 

Stap 6:

Selecteer uw locatie. Optioneel kunt u beschrijving en tags toevoegen, maar dit is niet verplicht. Klik vervolgens op “create”

stap 6

Met deze 6 eenvoudige stappen is de VPN service geactiveerd en zijn uw apparaten goed beveiligd.

Wanneer u RMS VPN activeert wordt de verbinding automatisch na 30 minuten verbroken. U kunt dit via instellingen verlengen tot 48 uur. Dit wordt gedaan om de volgende 2 redenen. Het voegt een extra beveiliging laag toe, als bijvoorbeeld uw inloggegevens uitgelekt of gestolen zijn. Daarnaast wordt er efficiënter van de data gebruik gemaakt, alleen als de RMS VPN geactiveerd is.

Voor meer informatie, bel of mail naar Delmation.

 

Source: Teltonika Networks