Over ons

Personeel

icons 03    Kennis en kwaliteit 

icons 02    Oplossingsgericht

icons 01    Ondersteuning en service

Over ons

 

Ervaring

Delmation Products is opgericht in 1989 en richt zich op het leveren van (deel)oplossingen voor industriële projecten. Door de jaren heen hebben we grote veranderingen gezien omtrent industriële automatisering. Gestart met een focus op datacommunicatie, data conversie en PLC-besturing, richten wij ons op dit moment op verschillende Internet of Things oplossingen gebaseerd op LoRa, NB-IoT en LTE-M van IoT-node tot 5G-router inclusief beheerssoftware.

Meedenken, aandragen van oplossingen, ondersteuning en service staan bij ons voorop, dat willen wij graag. Dit koppelen we aan enthousiasme, kennis en ervaring.

Visie en ambitie

Wij bieden steeds de nieuwste oplossingen voor onze klanten en de hedendaagse uitdagingen. De vraag naar verduurzaming, het verzamelen, ontsluiten en interpreteren van data en automatisering blijft toenemen en verandert snel. Het ‘Internet of Things’ (IoT) representeert een nieuwe technologische fase waarin het internet niet alleen door mensen wordt gebruikt, maar ook door apparaten zelf, zonder menselijke inmenging.

Delmation ondersteunt bedrijven op het gebied van Predicitive Maintenance, Smart City, Smart Agriculture, Smart Energy in Nederland en België.

Benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Welke kansen wij u kunnen bieden? Welke hard- en softwareoplossingen er bestaan? Allemaal onderwerpen waar wij graag bij helpen.

 

Partners

Delmation biedt haar aanbod altijd vanuit standaard (bestaande) oplossingen. Soms is er toch behoefte aan maatwerk. Samen met Alflex Technologies bieden wij deze mogelijkheid. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van elektronica en het ontwikkelen van de bijbehorende (embedded) software.

Ook voor de connectiviteit kunnen wij u ondersteunen. Samen met ThingsData leveren wij alle mogelijke vormen van connectiviteit van alle grote telecom operators, zowel voor 4G als LoRa, NB-IoT en LTE CAT-M1.

 

Het team

Ons team bestaat uit zeer gedreven mensen. Samen nemen wij het initiatief om de techniek van de toekomst uit te rollen in Nederland.
Wij helpen u graag! Neem contact met ons op als u een verdere samenwerking wilt onderzoeken of direct de mogelijke oplossingen wilt bespreken.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de KVK te Den Haag en zijn onderstaand te downloaden.

Delmation Products BV
KVK nummer: 27247529
BTW nummer: NL 810401034B01