Home » Over ons

Over ons

Delmation Products is opgericht in 1989 en richt zich op het leveren van (deel)oplossingen voor industriële projecten. Onze producten worden voornamelijk in datacommunicatie- en besturingsvraagstukken toegepast. Meedenken, aandragen van oplossingen, ondersteuning en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit koppelen we aan enthousiasme, kennis en ervaring. Neem graag contact met ons op als u een verdere samenwerking wilt onderzoeken of direct de mogelijke oplossingen wilt bespreken.

Industriele automatisering

Wij zoeken steeds naar de nieuwste oplossingen voor onze klanten. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwste modellen krachtige mini-PC’s, geschikt voor industriële omgevingen of in verschillende transportmiddelen zoals trein of vrachtwagen. Wij zijn ook gespecialiseerd in 3G en 4G routers van verschillende A-merken. Daarnaast leveren wij meerdere IoT-oplossingen zoals bijvoorbeeld LoRa sensor-nodes en gateways. Bijna alle producten kunnen wij direct uit eigen voorraad leveren zoals de op deze website getoonde 3G en 4G routers.

Mocht u behoefte hebben aan een eigen oplossing dan bieden wij u de mogelijkheid om maatwerk elektronica te ontwikkelen. Dit doen wij in samenwerking met onze strategische partner Alflex Technologies. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van elektronica en het ontwikkelen van de bijbehorende (embedded) software.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K. te Den Haag en zijn onderstaand te downloaden.

Delmation Products BV
K.v.K.: 27247529
BTW nr: NL 8104.01.034.B01

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!