milesight

Als u kiest voor Milesight kiest u voor betrouwbare, veilige en kwalitatieve hardware geschikt voor alle Internet-of-Things toepassingen.

Milesight, voorheen Ursalink, is een snelgroeiend en innovatiegedreven technologiebedrijf met een focus op Artificial Intelligence (AI) en Internet-of-Things (IoT).

Met geavanceerde IoT-inzichten helpt Milesight klanten wereldwijd om bedrijfsvoering efficiënt en duurzaam te optimaliseren op een bruikbare en lokaal aangepaste manier. In samenwerking met Delmation Products zet Milesight zich in voor het bouwen van open ecosystemen die inspiratie genereren en uitdagingen samen en beter aangaan.

Milesight onderscheidt zich onder andere door:

  • De beste prijs/kwaliteitverhouding
  • Compleet assortiment, van kantoor- tot industrie oplossingen
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid
  • Uitgebreide ondersteuning en documentatie
  • Gemakkelijke integratie met andere producten
  • Modern en minimalistisch design

Betrouwbaarheid

De sensoren van Milesight zijn ontwikkeld om lang mee te gaan, zowel hardwarematig als de batterijduur. Daarnaast komen de meeste producten van Milesight standaard met een extra robuuste en IP67-gecertificeerde behuizing, ideaal voor industriële en/of outdoor toepassingen.

Alle gateways komen standaard met 3 jaar garantie, de sensoren met 1 jaar.

Gebruiksgemak

De producten van Milesight zijn gemakkelijk te configureren met de Toolbox App, door middel van NFC. Daarnaast biedt Milesight ook een eigen cloud-oplossing gebouwd op AWS om de meest vertrouwelijke en betrouwbare infrastructuur voor uw gegevens te bieden.

Delmation Products biedt de mogelijkheid om complete LoRaWAN oplossingen van Milesight op maat te configureren, zodat het Plug-and-Plug afgeleverd wordt.

Milesight Things Connected

Milesight product catalogus

Delmation Products is Master Distributeur in de Benelux. U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste technische ondersteuning en advies voor al uw projecten op het gebied van Internet-of-Things. Bekijk alle producten in de Milesight Catalogus!

catalogus milesight gateways

LoRaWAN Gateways

De LoRaWAN gateways van Milesight ondersteunen tot wel 2000 sensoren en behoren tot de beste in de markt.

Naast het bieden van LoRaWAN dekking zijn de gateways ook geschikt voor Edge Computing met onder andere een ingebouwde netwerkserver, Python SDK en Node-RED ondersteuning.

LoRaWAN Sensoren

De LoRaWAN sensoren van Milesight onderscheiden zich door onder andere het kwalitatieve, moderne en robuuste design en zijn gemakkelijk te monteren op een DIN rail, paal, muur of wand. Daarnaast zijn de sensoren standaard voorzien van batterijen.

catalogus milesight sensoren
catalogus milesight controllers

LoRaWAN I/O Controllers

Door middel van de I/O controllers van Milesight kunt u gemakkelijk processen automatiseren en bestaande oplossingen verder uitbreiden met LoRaWAN.

De I/O controllers zijn voorzien van Digitale, Analoge en PT100 ingangen en hebben een RS-232 en/of RS-485 Modbus RTU interface.

Slimme landbouw oplossingen

Terwijl de digitale transformatie de landbouwsector binnensijpelt, versnelde de landbouwontwikkeling dramatisch als gevolg van de innovatieve technologische revolutie. Slimme landbouw heeft het potentieel om de landbouw productiever en consistent te maken en om tijd en middelen efficiënter te gebruiken, wat cruciale voordelen voor boeren en bredere sociale voordelen over de hele wereld oplevert.

use cases slimme landbouw
use cases smart city oplossingen

Smart City oplossingen

Smart cities zijn een plek waar digitale oplossingen worden ingezet om het gebruik van traditionele netwerken en diensten te verbeteren, met als doel bedrijven ervan te laten profiteren en de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren onder de snelgroeiende bevolkingstrend.

IoT zorgt voor een naadloze gegevensstroom van miljoenen nodes en apparaten en creëert een intelligent, efficiënt en onderling verbonden netwerk.

Smart buildings oplossingen

Traditionele gebouwen hebben een stevige constructie die de alomvattende aanpak nodig hebben om uitgebreid te worden. Tegenwoordig kunnen we volledig opereren in gebouwen door met behulp van IoT-apparaten informatie te extraheren over licht, luchtkwaliteit binnenshuis, licht, PIR (beweging), energieverbruik, veiligheid, enz.

Gebruik Milesight IoT-technologie om gegevens te verzamelen over verschillende aspecten binnen gebouwen via LoRaWAN-sensoren en IoT Cloud-oplossing. Het gebouw wordt efficiënter, kostenoptimalisatie en het verminderen van de negatieve impact op het milieu.

use cases smart buildings oplossingen
use cases binnenluchtkwaliteit oplossingen

Binnenlucht kwaliteit oplossingen

Samen met Milesight helpen we u, en uw mensen om veiliger en gezonder te leven. Daarvoor zijn realtime gegevens over de luchtkwaliteit essentieel en dat begint met onze totaaloplossing voor binnenluchtkwaliteit (IAQ).

Schone lucht in het binnenmilieu betekent gezondere, productievere mensen. Bekijk hoe onze oplossing voor binnenluchtkwaliteit u de inzichten geeft om een ​​veiligere en gezondere beslissing te nemen.