Leveringen en retouren

Bestellingen door bedrijven à contant:
Aan bedrijven zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Dit is mogelijk door het bestelproces te doorlopen en te kiezen voor Ideal-betaling. U kunt per email of via het contact-formulier ook verzoeken om betaling per bank-overschrijving. Hiertoe zullen we u dan een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Bestellingen door bedrijven op rekening:
Aan bedrijven kunnen wij op rekening leveren nadat een credit check is uitgevoerd en een positieve score voor uw bedrijf is afgegeven. Mocht de score niet voldoende zijn, dan zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Hiertoe zullen we u een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Particulieren:
Wij leveren niet aan particulieren.

Verzendkosten:
Alle bestellingen met een afleveradres binnen Nederland wordt € 12,50 verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Voor een afleveradres buiten Nederland: neem contact met ons op voor de verzendkosten.

Bovenstaande regels gelden tezamen met onze Algemene leveringsvoorwaarden.