Thingsdata

Klanten profiteren van succesvolle samenwerking Thingsdata en Delmation

Op afstand verbinden en aansturen van hardware, met beveiligde multinetwerk 4G simkaarten die overal bereik hebben. Eindgebruikers hebben keuze tussen tal van leveranciers, maar weinig bieden een combinatie van deze producten aan.

Thingsdata en Delmation werken inmiddels twee jaar samen, met als doel de klant optimaal van dienst te zijn. En daar hoort een One Stop Shop ook bij. Waar Thingsdata gespecialiseerd is in IOT-connectiviteit, is Delmation gespecialiseerd in de hardware. Kim van Brugge, Managing Director bij Delmation:

Het voordeel van deze samenwerking voor de klanten is dat ze worden ontzorgd in het hele proces, één aanspreekpunt hebben en dat we met ze meedenken, ieder vanuit onze eigen expertise.

Stefan Kloosterboer, Co-Owner van Hero-Balancer, is enthousiast over de samenwerking met Thingsdata en Delmation. Hero-Balancer stuurt klimaatinstallaties slim aan in onder andere kantoorpanden en scholen. Kloosterboer: ‘Voor ons is de betrouwbaarheid van de sensor, de levensduur van de batterij, het op afstand aansturen van het apparaat en de prijsstelling erg belangrijk. Daarom is de keuze gevallen op de producten van Thingsdata en Delmation. Jochem Koppes van Thingsdata is heel servicegericht en denkt goed met ons mee. Toen we nog een kleine startup waren, zag hij al potentie in ons. Dat waarderen we enorm. Daarnaast ontvang ik één factuur en hoef ik voor zowel de software als de hardware maar met één persoon te schakelen. Dat werkt erg prettig en tijdsefficiënt.’

Flexibiliteit én gemak voor de klant

Niemand zit te wachten op een onverwachts veel te hoge rekening en onduidelijkheid over verschillende abonnementen en een contract met een lange looptijd en commitments. En wanneer het systeem niet naar behoren werkt, leveranciers naar elkaar gaan wijzen. Thingsdata en Delmation bieden de klant flexibiliteit. Van Brugge:

Vanuit beide expertises denken we mee met de klant. Indien de klant dit wenst, kan de router al geconfigureerd aangeleverd worden. Wij testen de router, stoppen de simkaart erin, installeren de software in de omgeving en leveren het product dan kant en klaar af.

Thingsdata en Delmation versterken elkaar

Internet of Things staat nog in zijn beginjaren. Jochem Koppes, Director of Sales bij Thingsdata, voorspelt dat in 5 tot 10 jaar steeds meer vraag komt naar een integrale oplossing.

Door de samenwerking met Delmation zijn wij hier al op aan het voorsorteren. We bieden elkaar nieuwe inzichten en versterken elkaar extreem goed. En daar profiteren de klanten ook van. Zij weten ons steeds beter te vinden; onze gezamenlijke business is inmiddels verdriedubbeld.

Benieuwd of de diensten van Thingsdata en Delmation van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Jochem Koppes (+31 642 707 818) of Kim van Brugge (+ 31 651 112 566).

Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de geschikte oplossing.