Introductie van de R2010 & R2011

Twee nieuwe toevoegingen aan Robustels industriële IoT-router portfolio.

Robustel heeft twee nieuwe apparaten aangekondigd in hun groeiende selectie van kosteneffectieve routers en gateways van industriële kwaliteit.

De R2010 is ontworpen als upgrade voor een van de langst bestaande en best verkochte apparaten van Robustel, de R2000-router. De nieuwe R2010 houdt rekening met de verschillende budget-, interface- en connectiviteitsvereisten van klanten. Hiermee creëert Robustel een ​​eenvoudige en kostenconcurrerende netwerkoplossing voor klanten die IoT-oplossingen inzetten in industriële omgevingen zoals water, gas, elektriciteit, fabrieksautomatisering en opslag.

De eerste zichtbare upgrade van de R2010 t.o.v. de R2000 is de toevoeging van een software-configureerbare seriële poort die interface-opties toevoegt voor RS232/RS485. Hierdoor hebben Robustel-klanten de mogelijkheid om een ​​enkele SKU-oplossing voor zowel Ethernet- als seriële connectiviteit op te slaan tegen dezelfde concurrerende prijs als de R2000.

Andere upgrades van de R2010 t.o.v. de R2000 zijn:

  • Volgende generatie verwerkingskracht van Qualcomm Atheros
  • Verbeterd flash-geheugen ter ondersteuning van een grotere verscheidenheid aan RobustOS en door de klant gegenereerde apps met behulp van de Robustel SDK.
  • Aanzienlijke verbeteringen op het gebied van Wi-Fi client volume en dekking

In combinatie met de toonaangevende softwareoplossingen van Robustel, zoals RCMS, Smart Roaming, Dataguard en Edge2Cloud, wordt de R2010 een veelzijdige industriële IoT-krachtpatser voor een prijs die enorme schaal en groei ondersteunt zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Voor klanten die op zoek zijn een industriële IoT-oplossing die helemaal op ethernet gebaseerd is, is de nieuwe R2011 van Robustel de oplossing!

Voor meer informatie bel of mail naar Delmation of neem een kijkje op de productpagina’s R2010-4L en R2011-4L