Enginko

Enginko introduceert geavanceerde sensor voor verbetering van het binnenklimaat

De veelzijdigheid en de mogelijkheid om veel verschillende parameters te meten, maken de MCF-LW12CO2E een uitstekend hulpmiddel voor het bewaken van de luchtkwaliteit in binnenruimtes waar grote groepen mensen bij elkaar komen (denk hierbij aan scholen, kerken, kantoren). De gebruiker ziet via de stoplicht-LED’s direct of de luchtkwaliteit in orde is. Dit stelt de gebruiker in staat om direct de nodige acties te ondernemen tegen bijvoorbeeld een teveel aan CO2 of gebrek aan licht of een niet-optimale temperatuur.

Een compact apparaat met grote mogelijkheden.

De sensor meet zes parameters:

  • CO2
  • VOC
  • Temperatuur
  • Druk
  • Vochtigheid
  • Licht

De alarmdrempels kunnen door de gebruiker zelf worden geprogrammeerd. De sensor geeft via het 3 stoplicht-LED’s, groen, geel en rood, direct aan als er issues zijn met de luchtkwaliteit. De gegevens van de verschillende sensoren, die op strategische in het gebouw zijn geplaatst, worden in de cloud opgeslagen en realtime geanalyseerd.

Buitengewone batterijduur

Vergelijkbare sensoren op de markt hebben onder ideale omstandigheden een batterijduur van 2-3 jaar. Dankzij de grootte van de meegeleverde batterijen en een innovatief energiebeheersysteem is het mogelijk om een minimale levensduur van 4 jaar in de slechtste omstandigheden te garanderen. Het onderhoud aan deze sensoren is hierdoor aanzienlijk minder.

Aanpasbaar tot in elk detail

De gebruiker kan eenvoudig via een app meerdere sensor instellen, van de alarmdrempels tot de helderheid van de LED’s.

Enginko-garantie

Elke sensor wordt gecontroleerd en getest voordat deze op de markt wordt gebracht en op de markt wordt gebracht om een betrouwbaar en duurzaam product te leveren.
Voor meer informatie bel of mail naar Delmation of neem een kijkje op de product pagina van Enginko