docksters

Docksters IoT-Platform is een universeel platform dat gespecialiseerd is in gegevensbeheer, analyse, monitoring en visualisatie.

Docksters bestaat uit een jong team van softwareprofessionals, met gezamenlijk 20 jaar aan monitoringervaring. Docksters is gevestigd in Zwolle, Nederland.

De focus van Docksters is om u te helpen de meest zinvolle resultaten te halen uit de gegevens die door uw IoT-sensoren worden verzameld.

Het Docksters IoT-Platform is gebaseerd op de nieuwste cloud-based technologie en kan u helpen uw bedrijfsmodel te overtreffen met de kracht van IoT-gegevens.

Met Docksters zet u uw bedrijf om in een toekomstbestendig en datagedreven bedrijf!

Mogelijkheden van Docksters

Visualisatie

Visualiseer de datapunten van uw apparaten in een kwestie van seconden!

Docksters geeft u de mogelijkheid om al uw binnenkomende sensordata te visualiseren. Met de ingebouwde rapportage- en dashboardmodules heeft u de vrijheid om uw gegevens te visualiseren zoals u dat wilt.

Rapportage

Blijf op de hoogte met altijd up-to-date rapportagefuncties!

Met Docksters maakt u prachtige rapportage, zonder dat u kennis van business intelligence nodig heeft. De klik-en-klare rapportage tool van Docksters doet al het werk voor u, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen!

Monitoring

Ontvang meldingen wanneer een status verandert of wanneer er iets misgaat!

Door middel van het Docksters-meldingscentrum kunt u waarschuwingen en gebeurtenissen naar de juiste mensen sturen via e-mail, sms, spraakoproepen of pushmeldingen.

Smartphone App

Bekijk uw apparaatgegevens onderweg, mis nooit meer een melding of evenement!

In de mobiele versie van de Docksters applicatie kunt u realtime de status en locatie van uw apparaten op de locatiekaart bekijken, en de waardes van uw datapunten op apparaatniveau bekijken.

API

Stuur uw gegevens naar uw favoriete softwaretools en integreer Docksters in uw workflows!

Elke Docksters-instance heeft toegang tot een hele reeks trucs; een reeks API’s die toegang bieden tot het lezen, schrijven en bewerken van de gegevens in Docksters.

White-labeling

Alle functionaliteit, met uw eigen branding

Docksters geeft u de mogelijkheid om uw eigen branding aan uw klanten te laten zien. Zij hebben toegang tot de applicatie via uw domein zonder verwijzingen naar Docksters.

Smart Buildings

Met Docksters kunt u uitgebreide data uit uw gebouwen verzamelen, waardoor u real-time inzicht krijgt in uw gebouw gebonden data.

Docksters maakt het mogelijk om verschillende plattegronden te importeren, van standaard architecturale blauwdrukken tot 3D isometrische weergaves van uw ruimtes.

docksters smart buildings

Asset Tracking

Met Docksters bekijkt u de positie van uw mobiele assets in real time, en wordt ook route bepaling mogelijk gemaakt. Daarnaast kan Docksters waarschuwen wanneer assets gebieden binnenkomen of verlaten die u definieert.

U kunt deze gebieden definiëren met behulp van Geofences. Met Docksters kunt u zien welke assets zich in elke geofence bevinden en wanneer ze zijn aangekomen. U kunt ook zien welke assets de geofence hebben verlaten. Als een assets zich ergens bevindt waar het niet hoort te zijn, kan u onmiddellijk gewaarschuwd worden, kortom een complete asset tracking oplossing!

docksters asset tracking

Industriële toepassingen

Met Docksters kunt u diverse industriële apparatuur monitoren, zoals noodgeneratoren, koelsystemen, UPS systemen, PLC’s, verpakkingsmachines en nog veel meer.

Deze gegevens kunnen vervolgens worden opgeslagen in de Docksters Cloud. Vervolgens kunt u met deze gegevens datagedreven beslissingen nemen over de prestaties en efficiëntie van uw apparatuur.

docksters industrial