docksters

Delmation Products en Docksters slaan handen ineen

Delmation Products uit Zoetermeer en Docksters uit Zwolle hebben besloten om de handen ineen te slaan.

De samenwerking tussen beide ICT-bedrijven biedt klanten naast specialistische kennis van datacommunicatie en IoT-hardware nu ook een cloud-based IoT-monitoringsplatform voor monitoring, visualisatie en data-analyse.

Delmation Products was al enige tijd op zoek naar een universeel platform waarmee IoT-hardware van diverse leveranciers beheerd kan worden. De specialist in IoT-vraagstukken en -oplossingen heeft met Docksters een perfecte samenwerkingspartner gevonden, gespecialiseerd in datamanagement, analyse, monitoring en visualisatie.

Met de samenwerking krijgt Docksters toegang tot de distributiekanalen van Delmation (met onder andere hardware van Teltonika en diverse LoRa-fabrikanten) en kan het klanten breder adviseren over de hardwarematige invulling van IoT-toepassingen.

Industriële IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten

Het IoT-cloudplatform van Docksters biedt volledige ondersteuning voor industriële IoT-toepassingen in gebouwen en bewegende objecten. Zo kunnen gebruikers IoT-nodes en gateways eenvoudig beheren in het platform en bijvoorbeeld plattegronden importeren, sensorzones definiëren en gegevens visualiseren.

Deze toepassing maakt het in smartbuildings mogelijk om de temperatuur, vochtigheid, lichtniveaus, CO2 en beweging te meten en inzichtelijk te maken.

Voor de transport en logistiek biedt het platform toepassingen om via Google Maps bewegende objecten te monitoren en te bewaken binnen vooraf gedefinieerde regio’s. Bovendien kunnen apparaten in openbare IoT-netwerken, zoals Narrowband-IoT, LTE-M of LoRaWAN, GPS-gegevens uitlezen, aanvullen of vervangen door middel van driehoeksmeting.

Met de samenwerking stellen Delmation en Docksters klanten in staat om nog meer waardevolle visuele informatie te halen uit hun IoT-toepassingen. Informatie die de procesefficiëntie verbetert, planning makkelijker maakt, uitvaltijden reduceert en kosten verlaagt.

Over Docksters

Docksters is een IoT-cloudplatform ontwikkeld voor gegevensbeheer, analyse, monitoring en visualisatie. Docksters biedt meer dan alleen grafieken en cijfers. Docksters levert gebruikers waardevolle informatie uit IoT-sensoren en stelt hen in staat om gedegen zakelijke beslissingen te nemen. Het softwarehuis heeft vestigingen in Canada en Nederland.

Over Delmation

Delmation Products, specialist in datacommunicatie- en IoT vraagstukken, heeft inmiddels 30 jaar ervaring in het leveren van de juiste (maatwerk)oplossingen voor industriële projecten.

Delmation ondersteunt met haar complete portfolio (van IoT-sensoren en gateways tot en met routers, converters en mini-PC’s) oplossingen binnen verticals als industrial automation, digital signage, energy, security, parking en transport. Samen met haar businesspartners werkt Delmation Products mee aan innovatieve projecten in Nederland en België.