UG63

Milesight UG63 LoRaWAN gateway

Milesight lanceert de UG63 Mini LoRaWAN Gateway. Deze robuuste 8-kanaals LoRaWAN Gateway is klein van formaat en vooral voor binnen gebruik geschikt. Door gebruik te maken van de Semtech SX1302 LoRa-chip, kan de UG63 verbinding met maximaal 2000 LoRaWAN®-devices ondersteunen. De gateway heeft een behuizing met twee ingebouwde LoRaWAN antennes.

De UG63 is bijzonder geschikt om indoor blind spots te bereiken, wat voor een optimale netwerkdekking zorgt. De UG63 heeft een geïntegreerde LoRaWAN netwerk server, maar kan met de ingebouwde packet forwarder ook gekoppeld worden aan netwerk servers zoals The Things Network, Chirpstack en Loriot.

De LBT functie (Listen Before Talk) maakt het mogelijk dat meerdere zendknooppunten hetzelfde zendkanaal delen, waardoor het apparaat de door Europese normen opgelegde Duty Cycle-vereiste kan omzeilen. Dit zorgt ervoor dat er een rustig kanaal geselecteerd wordt om de ontvangen gegevens te verzenden.

ug63 lorawan gateway listen before talk topology

 

De Gateway Fleet-functie maakt het mogelijk dat meerdere gateways gegevens ontvangen en naar één controller gateway verzenden. Dit vergemakkelijkt de implementatie en het beheer van het LoRaWAN®-netwerk.

ug63 lorawan gateway gateway fleet topology

De kenmerken van de UG63 Mini LoRaWAN®-gateway op een rij:

  • Industriële kwaliteit en mini ontwerp
  • Optimale dekking (ook blindspots)
  • Koppeling met netwerk servers zoals The Things Network, Chirpstack en Loriot.
  • Listen Before Talk (LBT) & Gateway Fleet

Voor meer informatie, bel of mail naar Delmation.