adeunis

Als u kiest voor Adeunis kiest u voor veilige, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken hardware geschikt voor industriële toepassingen.

Adeunis is een van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van industriële kwaliteit IoT-oplossingen en specialiseert zich in smart-building management, smart-city management & smart-industry oplossingen. Het portfolio bevat naast een uitgebreid assortiment van Internet of things sensoren ook radio modems voor het verzenden van draadloze seriële communicatie over lange afstanden.

Adeunis zet zich in om bedrijven en industrieën over de hele wereld te helpen hun IoT- en sensor-toepassingen te bouwen. Dit doet Adeunis door schaalbare oplossingen te bieden, van hardware tot complete ‘IoT-in-a-box’ diensten.

Adeunis onderscheidt zich onder andere door:

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Specialistische en uitgebreid assortiment
  • Europees gefabriceerd en gedistribueerd
  • Uitgebreide ondersteuning & documentatie
  • Kan veelal gebruikt worden in bestaande machines en installaties

Betrouwbaarheid

Adeunis staat bekend om zijn lange levensduur, robuuste behuizing en duurzaamheid. Dit maakt deze producten zeer geschikt voor Install & Forget-toepassingen tegen een scherpe prijs.

Gebruiksgemak

De sensoren en radio modems van Adeunis hebben een uniek– en herkenbaar design. Zo zijn de producten, geschikt voor industriële toepassingen, ontwikkeld met oog op din-montage.

De configuratie mogelijkheden van het IoT-portfolio zijn zeer uitgebreid. Dit maakt de sensoren ideaal voor het toepassen op een groot scala van veel gebruikte machines en of andere apparaten.

Adeunis Connected

Adeunis product catalogus

Delmation Products is Master Distributeur in de Benelux. U bent bij ons aan het juiste adres voor de beste technische ondersteuning en advies voor al uw projecten op het gebied van datacommunicatie. Bekijk alle producten in de Adeunis Catalogus!

catalogus adeunis sensoren

LoRaWAN sensoren

De Industriële LoRaWAN sensoren van Adeunis onderscheiden zich door onder andere het kwalitatieve en robuuste design en zijn gemakkelijk te monteren op een DIN rail, paal, muur of wand. Daarnaast zijn de sensoren standaard voorzien van batterijen.

Naast de industriële LoRaWAN sensoren heeft Adeunis ook de ‘Smart City‘, ‘Smart Building‘ sensoren voor het meten van temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, TVOC, licht en beweging.

Radio modems

De radio modems van Adeunis zijn industriële modems, geschikt voor gebruik in machine-to-machine (M2M) toepassingen waarbij seriële communicatie draadloos verstuurd moet worden.

Met deze radio modems is communicatie mogelijk op grote terreinen en vlaktes door gebruik te maken van de licentievrije 868 MHz band.
Het voordeel van deze frequentie is dat er minder storingen optreden met bestaande WiFi en/of andere draadloze communicatie varianten. Bovendien zijn er geen simkaarten nodig.

catalogus adeunis radio modems

Use Case catalogus

In de snel veranderende zakelijke wereld van vandaag wordt de automatiseringstechnologie op een cruciale manier gebruikt om duurzame en efficiënte processen te ontwikkelen. Het Industrial Internet of Things (IIoT) opent nieuwe deuren voor bedrijven om hun activiteiten naar een hoger niveau te tillen door de workflow te stroomlijnen.

Of u nu op zoek bent naar hardware of een complete IoT-implementatie, Adeunis heeft het juiste product voor uw bedrijf.

Wij bij Delmation Products helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw probleem. Lees hieronder enkele voorbeelden van klanten die wij hebben kunnen helpen.

Schakelen op afstand

In een industriële omgeving is het een echte uitdaging om een ​​centrale machine te verbinden met apparatuur die buiten gebouwen is gedistribueerd om ze te laten communiceren. Bedrading is te duur, niet haalbaar of niet toegestaan, en dus is het noodzakelijk om een ​​langeafstandscommunicatie tot stand te brengen.

De radio modems (ARF794x-lijn) van Adeunis, zijn gemakkelijk aan te sluiten op de apparatuur, dankzij de seriële poort. De modem verzendt de informatie betrouwbaar, snel en bidirectioneel via een radioverbinding, waardoor de gegevens in realtime kunnen worden uitgezonden.

schakelen op afstand
teracom fabrieksautomatisering

Industrie

Sensoren in de industrie worden ingezet om de temperatuur, vochtigheid en vloeistof- of gas niveaus te meten wanneer deze boven of onder een bepaalde waarde is. Indien ze onder of boven een bepaalde waarde zijn kan er een melding worden verstuurd zo kunnen medewerkers op tijd reageren en monitoren wanneer er iets gebeurd.

Dit helpt industrieën hun kwaliteit te waarborgen van hun producten en zo ook hun reputatie. Zo’n systeem kan ook helpen derving te voorkomen of op tijd te detecteren.

Energiemonitoring

Met de stijgende energiekosten, wordt het monitoren van het energieverbruik steeds belangrijker. Het monitoren van energieverbruik kan op verschillende manieren. Zo is er vaak al apparatuur geïnstalleerd, om het verbruik lokaal te meten.

Door het toepassen van de Adeunis analoog, Modbus en pulse sensoren kunnen deze bestaande oplossingen (PLC’s) ontsloten worden en processen op afstand bewaakt worden. Dit zorgt niet alleen voor een besparing op de energierekening maar ook voor een efficienter process waarbij ook onderhoud vroegtijdig gedetecteerd wordt.

Energiemonitoring
use cases binnenluchtkwaliteit oplossingen

Binnenlucht kwaliteit oplossingen

Om de binnenluchtkwaliteit in gebouwen beter te kunnen beheersen, moeten we beginnen met het kunnen meten. Verschillende factoren beïnvloeden de binnenluchtkwaliteit: temperatuur, vochtigheid, CO2 en fijnstof.

Met de IAMo productlijn van Adeunis kunt u deze factoren meten, en de risico’s van blootstelling aan verontreinigende stoffen behandelen, door de bronnen van vervuiling te ventileren, te zuiveren en te verminderen de gebruikers van het gebouw bewust maken van de goede praktijken.