Adeunis onderhoud ventilatiesystemen

Adeunis vereenvoudigt het onderhoud van ventilatiesystemen

Adeunis en CARL Software hebben een gezamenlijke oplossing ontwikkeld voor connected maintenance management op basis van Artificial Intelligence en Edge Computing.

Adeunis vereenvoudigt het onderhoud van ventilatiesystemen foto 1

De Adeunis sensoren zijn geïntegreerd in het BL Predict platform en kunnen op basis van directe analyses onderhoudsorders geven. De samenwerking tussen “Adeunis en CARL Source connected object” is transparant en automatisch. Dankzij de relevante en nauwkeurigere informatie die wordt verzonden, kan de onderhoudsmonteur sneller en efficiënter werken. Hierdoor kunnen kosten worden verlaagd en gaat de apparatuur langer mee.

De sterke punten van deze IoT-oplossing:

  • Past zich aan elk bestaand ventilatie systeem aan (AHU, CMV)
  • Geen configuratie uit te voeren op de sensor dankzij ingebouwde AI
  • Identificeert normale bedrijfsmodus, leidt automatisch afwijkingen en alarmdrempels af.

De IoT adeunis Smart Delta P-sensor sluit rechtstreeks aan op het bestaande ventilatiesysteem, dankzij de 2 buizen en de stroomklem. In een eerste fase zullen de Adeunis IoT aangesloten sensoren een zogenaamde “normale” werking van het ventilatiesysteem waarnemen en analyseren.
Zodra deze analysefase is voltooid, kan de oplossing de eerste signalen van een “abnormale” operatie detecteren. In traditionele werking zullen de sensoren, na de analysefase, via de IoT-netwerken de waarschuwingen communiceren naar het Carl Software-platform in geval van overschrijding van de drempels (gedefinieerd na de leerfase).

Met de gegevens die het platform verwerkt, kunnen gebouwbeheerders de werking van hun ventilatiesystemen aanpassen en anticiperen op onderhoud.

Adeunis solution

Voor meer informatie bel of mail naar Delmation.